Praktijkinformatie

 

Vakantieregeling:

Donderdag 23 juli word er voor ons  waargenomen door  tandartspraktijk Haulerwijk telefoonnummer 0516-422479

Vrijdag 24 juli tandartspraktijk Tosk te Drachten telefoonnummer 0512-523030

Maandag 27 en dinsdag 28 juli tandartspraktijk Nienhuis telefoonnummer 0516-512638

Woensdag 29 juli zijn wij telefonisch weer bereikbaar vanaf 9:00

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken kunt u op werkdagen bellen van 8:30 tot 17:00 uur, op de vrijdag tot 12:00 uur.

Afspraakherinnering

Via een sms sturen wij u een herinnering van de afspraak van de volgende dag. Aan deze service kunnen geen rechten worden ontleend. Wanneer u dus onverhoopt geen herinnering van ons ontvangt, is dit geen reden om aan te nemen dat de afspraak niet doorgaat.

Aanmelden

Als nieuwe patiënt kunt u zich aanmelden via de website, telefonisch of aan de balie. De gegevens van uw vorige tandarts kunt u naar ons laten opsturen. Bij uw 1e bezoek wordt de huidige mondsituatie in kaart gebracht en worden wensen en mogelijkheden besproken. Wanneer er meerdere behandelingen plaats moeten vinden, zullen er vervolg afspraken gemaakt worden.

Wij proberen de afspraken zo te plannen dat u zoveel mogelijk door dezelfde tandarts behandeld wordt.

Medische gegevens

Bij elk tandartsbezoek is het verstandig de tandarts te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes en infecties etc.

Afspraken verzetten

In de praktijk wordt er alleen behandeld volgens afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, om kosten aan uw zijde te voorkomen. Afzeggen van afspraken kan alleen telefonisch op telefoonnummer 0516-515155.

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft of er mankeert volgens u iets aan uw gebit, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Indien mogelijk bel dan tussen 8:30 – 10:00 uur, zodat we u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Mocht de praktijk gesloten zijn, dan wordt u door het antwoordapparaat op de hoogte gebracht over de dienstdoende tandarts.

Graag op tijd

Omdat wij zoveel mogelijk patiënten per dat willen helpen, werken wij met een strak behandelschema. Wij verzoeken u daarom op tijd te zijn voor uw afspraak. Houdt u er rekening mee dat het kan voorkomen dat de behandelaar meer tijd nodig heeft voor de patiënt voor u, waardoor u iets later behandeld kan worden.

Overleg met uw behandelaar

Als er iets is wat u met uw behandelaar wil bespreken, dan kan dit tijdens uw afspraak. Mocht u eerder willen overleggen, dan kunt u contact opnemen met onze praktijk. Indien de behandelaar op dat moment niet beschikbaar is dat zal de behandelaar contact met u opnemen.

Nota

Onze rekeningen gaan via Anders Medical Factoring. Mocht u de rekening via de email willen ontvangen dan kunt u uw emailadres aan ons doorgeven.

Uw privacy

Uw gegevens zijn beschermd en niet toegankelijk voor derden, behalve voor uw verwijzer/zorgverleners en zorgverzekeraar. Voor inzage door andere derden is altijd uw instemming nodig.

Uw gegevens wijzigen

Mochten uw gegevens wijzigen (adres, telefoonnummer of e-mailadres), dan kunt u dit aan de receptie doorgeven of u kunt de wijzigingen zelf doorgeven via de website.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.